La fel ca si o casa, pokerul are nevoie de o baza. Doar atunci cand o fundatie e plasata puternic intr-un loc, poti sa treci mai departe pentru a o construi. Cand toate elementele structurii sunt plasate poti adauga artificii si torte decorative.
Anumiti jucatori de pokeri, si nu sunt mai mult de o mana de oameni, au un geniu pentru acest joc, un talent inexplicabil, dar pokerul nu este un talent cu care te nasti, sa stii sa joci poker este un talent pe care il dobandesti, il inveti.
- Planuirea unei strategi : Daca aspiri sa castigi la poker, atunci ai nevoie de un plan sa inveti. Pentru a invata bazele, poti gasi o serie de informatii pe internet, in carti sau reviste, dar cel mai bine inveti jucand.
- Disciplina : Toata strategia stiintei din lume nu-ti garanteaza succesul. Caracteristicile personale sunt la fel de importante. Jucatorii carora le lipsesc auto disciplina intotdeauna vor pierde, fiindca ceilalti jucatori urmaresc gesturile pentru a vedea daca adversarul are sau nu o mana buna.
Obiectivul Jocului
Obiectivului jocului este sa castigi bani luand pot-ul, ce contine banii pusi de jucatori in timpul mainilor. Un jucator pariaza bani in speranta ca are cea mai buna, or sa dea impresia ca are o mana buna pentru a-l convinge pe adversar sa renunte.
Numar de jucatori
Orice numar de jucatori pot fi implicati in poker, de la 2 la 10, depinzand de joc. Majoritatea jocurilor de cazino sunt facute pentru 7 sau 8 jucatori, iar jocul de Texas Hold’em poate gazdui 10.
Pachetul si Chip-urile
Majoritatea formelor de poker implica un pachet de 52 de carti. Daca joci acasa poti juca banuti sau alune, dar nimic nu intrece senzatia de a juca cu niste chipuri reale. Chip-urile sunt impartite pe culori depinzand de valoare.
Chipurile de culoare alba valoreaza 1$, cele de culoare rosie 5$, cele verzi 25$, cele negre 100$, iar mov valoreaza 500$.
Dupa ce ati citit toate astea, spor la joc !